Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε συγχαίρει τον Χρήστο Μπουκώρο

Το ΔΣ της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε), συγχαίρει με επιστολή του τον Βουλευτή Μαγνησίας και πλέον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Χρήστο Μπουκώρο, για την υπουργοποίησή του, καθώς ο κ. Μπουκώρος είναι δημοσιογράφος και μέλος της Ένωσης Συντακτών, σημειώνοντας ότι η ανάληψη των νέων του καθηκόντων αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ένωση.
«Η επιλογή σας σε αυτή τη θέση αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης, της εργατικότητας και της προσφοράς σας στον δημόσιο βίο, και είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία και το όραμά σας θα συμβάλουν ουσιαστικά στην περαιτέρω ψηφιακή αναβάθμιση της χώρας μας.
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας και είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθείτε επάξια στις απαιτήσεις της θέσης σας, συμβάλλοντας στην πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης προς όφελος όλων των πολιτών», επισημαίνεται στην επιστολή.